Restauratie Atelier van SterINlijsten

U kunt uw werken laten restaureren in ons atelier wat is gespecialiseerd in de meest uiteenlopende opdrachten; variërend van lijsten, doeken, klein meubels tot en met complete interieurs al of niet op locatie. In of buiten het restauratie atelier van SterINlijsten worden door gediplomeerde mensen met passie voor het vak de meest uiteenlopende werkzaamheden uitgevoerd.

Na een gedegen advies worden de op voorhand besproken werkzaamheden voor u uitgevoerd. De herstelwerkzaamheden worden zoveel mogelijk met de oorspronkelijke materialen uitgevoerd. De herstelde delen worden op een dusdanige wijze uitgevoerd dat deze reversibel, omkeerbaar, zijn. De werkzaamheden welke wij uitvoeren worden volledig gedocumenteerd, zodat later exact te herleiden is hoe, en met welke materialen, er is gewerkt. Voorzien van beeldmateriaal wordt dit standaard digitaal bijgeleverd. Mocht er in de toekomst een voortschrijdend inzicht op deze technieken zijn of aanvullende werkzaamheden uitgevoerd moeten worden dan is de historie en werkwijze vastgelegd.

Indien u uw werk bijvoorbeeld wil laten reinigen, verdoeken, bijmaken met pate, opnieuw vergulden door middel van polimentvergulding of olievergulding, wellicht wassen of herstellen van papier, bij ons bent u aan het juiste adres.

Het enthousiaste team van SterINlijsten beschikt over zeer veel kwaliteiten waardoor onze relaties met een tevreden gevoel op onze diensten terug kijken en nog vele jaren van de prachtige werken kunnen genieten.

© Copyright - SterINlijsten | Built with ♥ by Site@ble | Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.