Bedrijfsvoering van SterINlijsten

SterINlijsten is een bedrijf met een groot maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel. Waar mogelijk bieden wij mensen met een arbeidsbeperking de mogelijkheid om met ons samen te werken. De laatste jaren hebben wij uitstekend kunnen werken door bijvoorbeeld lijstenmakers in te zetten welke volledig doof zijn. Dit heeft in onze organisatie een iets andere werkwijze opgeleverd, waarbij meer communicatie van te voren op schift wordt vastgelegd.

De wil om te communiceren is gebleken in heel het team, dat resulteerde erin dat communiceren d.m.v. gebarentaal met ondersteuning van eventueel pen en papier gangbaar is geworden. Wij zijn hierdoor een bedrijf geworden waarin niet vreemd wordt opgekeken indien dingen anders benaderd kunnen worden dan dat regulier wellicht gangbaar is.

SterINlijsten als bedrijf en daarbij ook de medewerkers hechten ook zeer veel waarde aan het verantwoord omgaan met de omgeving en dus ook met het milieu. Dit uit zich in onze werkwijze, de materialen welke wij als afval moeten laten afvoeren zien wij als potentiële grondstoffen. Dit uit zich in het scheiden van deze afvalstromen in samenwerking met onze afvalverwerkers. “Oud” glas wordt bijvoorbeeld gescheiden aangeboden als blank glas wat hierdoor een waardevolle grondstof is en daardoor eenvoudig te recyclen.

Tevens worden gebruikte aluminium lijsten samen met zaagrestanten van uit onze zagerij separaat ingeleverd. De vervangen passe-partouts bieden wij samen met oud papier apart aan, dit is in feite vaak cellulose papier wat een hoogwaardige recycle grondstof is. Uiteraard worden onze aangevoerde grondstoffen verpakt aangeleverd waarvan de kartonnen verpakking eventuele seal folie en pallet apart worden ingezameld.

Met deze werkwijze dragen wij een steentje wij aan onze omgeving waarbij wij merken dat dit door onze afnemers zeer wordt gewaardeerd.

© Copyright - SterINlijsten | Built with ♥ by Site@ble | Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.