Inlijsten bij SterINlijsten

Het inlijsten van uw werk, in uw persoonlijk smaak is een avontuur op zich. Afhankelijk van de locatie, inrichting, smaak en eventueel al aanwezige collectie is het mogelijk elk werk de gewenste uitstraling te laten krijgen. Uw wensen worden met behulp van onze kennis tot een geheel gemaakt waarbij het doel is dat u als klant zeer content bent met het eindresultaat.

Inlijsten van het door u aangeleverd werk in standaard, op maat gemaakte of zelfs compleet ambachtelijk opgebouwde lijsten is één van de specialiteiten van SterINlijsten. Wij hebben voor ieder budget een passende oplossing. Of het nu om het inlijsten van een poster in een houten- of aluminiumlijst gaat, of het conserverend verwerken van een werk uit bijvoorbeeld de 18de eeuw in een ambachtelijk op maat gemaakte lijst, alles is mogelijk.

Wij kunnen u zelfs een ophangsysteem leveren en deze des gewenst voor u plaatsten. Eigenlijk kunt u het zo raar niet verzinnen. SterINlijsten heeft ruime ervaring in bijvoorbeeld het inlijsten van complete bruidsjurken, reclameposters, kunstwerken, tegels, beeldjes, doopjurkjes, gebruiksvoorwerpen en meer. In onze toonzaal kunt u op uw gemak, al of niet met onze hulp, een keuze maken uit het ruime assortiment.

© Copyright - SterINlijsten | Built with ♥ by Site@ble | Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.